Training en opleiding

Padel en tennis zijn verschillende sporten, maar hebben wel overeenkomsten. Bij Sport Events Padel werken dan ook veel tennistrainers die zich hebben bijgeschoold tot padeltrainer.
Als medewerker van, of zzp’er bij Sport Events Padel kun je fulltime en parttime aan de slag als trainer. Op basis van jouw wensen over bijvoorbeeld het aantal uur en de maximale reisafstand bieden we maatwerk en begeleiding. Je kunt bij één vereniging lesgeven, of bij meerdere.

Padeltrainers gezocht

We zijn voortdurend op zoek naar goed opgeleide en gemotiveerde trainers (m/v). Wij bieden jou als padeltrainer een passende werkplek en brengen vraag en aanbod bij elkaar. Onze accountmanagers kennen de markt en zoeken een plek die past bij jouw ervaring, ambities en opleidingsniveau.

Begeleiding

Daarnaast zijn we er voor jou! Bij Sport Events Padel kun je altijd terugvallen op advies en ondersteuning in je werk. We bieden jou een perfect opleidingsplan en brengen je in contact met professionele padelcollega’s.
Neem contact op en breng ons op de hoogte van je wensen op sportief en financieel vlak. Samen bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Bijscholing

Sport Events Padel heeft eigen interne opleidingsmogelijkheden. Daarnaast werkt Sport Events Padel samen met verschillende opleiders waaronder de KNLTB en het CIOS. Werk je bij Sport Events Padel dan zijn de verplichte PO-opleidingen voor onze rekening. Minstens één keer per maand heb je de kans om aan je kennis en vaardigheden te werken, tijdens bijeenkomsten met collega-padeltrainers.